Gitaar reparatie

Heeft je gitaar onderhoud nodig of is de sound niet goed? Bij Zandbergen Guitars kun je terecht voor allerlei gitaarreparaties, zoals een gitaar set-up, refret of een nieuwe benen topkam. 

Set up gitaarreparatie door Zandbergen Guitars

Set-up

Bij een set-up kijk ik de gitaar van top tot teen na. De topkam en frets worden op maat gevijld en de brug wordt geperfectioneerd. Daarnaast maak ik de gitaar schoon en, indien mogelijk, stel ik de stemmechanieken af. Na een set-up is jouw gitaar weer op z’n best! 

Set-up vanaf 170,- euro

Zandbergen Gitaar doet gitaarreparatie

Refret

Soms zijn de frets te laag en is het te laat voor een set-up. In dat geval zijn er nieuwe frets nodig. Frets zijn er in alle soorten en maten. Jij kiest zelf wat bij je past! Als je wilt, denk ik graag met je mee. De prijs van het refretten verschilt per gitaar: met binding, zonder binding met of zonder gelakte toets.

Refretten vanaf 280,- euro

 

Topkam gitaarreparatie

Benen topkam 

Been geeft sustain! Een goede topkam geleidt de snaren van je gitaar beter en is het minder gevoelig voor slijtage. Het is toch zonde als je een mooie gitaar met een plastic topkam hebt… Een benen topkam is zeker de moeite waard!  

Benen topkam vanaf 60,- euro

Gitaarreparatie door Zandbergen Guitars

Gitaar afstellen

Speelt je gitaar zwaar en niet lekker? Laat dan je gitaar afstellen! Ik kijk naar de topkam, trussrod en brug. Na het afstellen speelt je gitaar weer als vanouds. Belangrijk om te weten: als je gitaar ongelijke frets heeft, kun je niet het optimale uit je instrument halen. Kies dan in plaats van afstellen voor een set-up. 

Gitaar afstellen vanaf 75,- euro

 

Gitaarreparatie elektronica door Zandbergen Guitars

Elektronica 

Ik voer ook diverse elektronicareparaties uit. Denk aan het vervangen van pick-ups of het verhelpen van een krakende potmeter. Wil je een elektronica reparatie aan je gitaar laten uitvoeren? Neem dan contact op, ik denk graag met je mee! 

Gitaarreparatie door Zandbergen Guitars

Andere reparaties

Ook voor meer complexe reparaties kun je bij mij terecht. Denk aan een gebroken headstock, losse zangbalkjes of een brug die op instorten staat. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem contact me me op!